Kaksplus.fi


1. joulukuuta 2016

Tyttöjen joululahjatoiveita

Joulukuun ensimmäinen! Ihan kreisiä, miten nopeasti tämä vuosi on mennyt. Musta tuntuu, että mä en ole muuta tehnytkään viime aikoina, kuin ihmetellyt ajankulua.
Marraskuu jäi blogin puolella valitettavan hiljaiseksi, koska yllättäen, en vain yksinkertaisesti ole löytänyt aikaa kirjoittamiselle. Tai jos olisikin ollut aikaa, niin sitten ei ole ollut energiaa. Mutta nyt on hyvä skarpata tämän vuoden viimeisen kuukauden aikana, ja pitää sitten tahtia yllä ensi vuoden puolellakin.

Tänään mä ajattelin esitellä tyttöjen viime hetken joululahjatoiveita. Me ollaan jo itse ostettu lahjat (kerrankin) hyvissä ajoin, joten jätin tästä pois ne, mitä tiedän tyttöjen jo takuuvarmasti saavan. Mä olin lupaillut muutamille sukulaisille tätä postausta jo ajat sitten, joten pahoittelut että tämä vähän venähti. Toivottavasti ei olla liian myöhässä.

1. Littlest Pet Shop, petshop 2. Littlest Pet Shop, salon 3. Color Kids - maalausteline ja tarvikkeet 4. PLAY-DOH My Little Pony muovailuvaha 5. Koululaisen suuri karttakirja 6. KINETIC SAND jäätelöherkut 7. PLAY-DOH jäätelölinna

Sofia toivoo hirmu kovasti Littlest Pet Shoppeja, sekä niiden tarvikkeita. Tämän toiveen hän on esittänyt nyt valehtelematta joka päivä viimeisen parin kuukauden ajan. Yhden pienen setin mä olen jo itsekin hommannut pukin konttiin, mutta hän toivoo näitä omien sanojensa mukaan niin paljon, että huoneeseen ei enää mitään muuta mahdu. Hahah!
Toiseksi eniten sofia tuntuu toivovan maalaustelinettä, sekä maalaus-, ja askartelutarvikkeita. Äiti on tästä tietenkin ihan superiloinen, että lapsi toivoo muutakin kuin lelukrääsää, ja tykkää toteuttaa itseään. Mä olen myös ollut kova maalaamaan lapsena. Taikahiekka ja muovailuvahatkin on edelleen kova juttu, ja niitäkin on toivottu lisää. Sofia tykkää myös lukea todella paljon, ja onkin toivonut mm. tietokirjoja eläimistä sekä avaruudesta. Mä ostin viime vuonna Martin Ruthin pienet tutkijat, ihmeellinen kehoni -kirjan, josta Sofia tykkäsi aivan älyttömän paljon. Samaa sarjaa löytyy ainakin tietokirja avaruudesta, sekä matkustamisesta. Pehmeätkin paketit on olleet meidän muotipoliisille aina mieluisia, joten nekin ilahduttavat ihan takuuvarmasti. Jos epäröi ostaa ihan vaatetta, niin lahjakortit on myöskin todella hyvä vaihtoehto, sillä Sofia tykkää käydä äidin ja/tai mummon kanssa shoppailemassa. Lisäksi vielä mainittava pokemonit.. Nimittäin ne pokemon-kortit. Harmi että omat kortit tuli joskus aikoinaan heitettyä pois, mutta eipä sitä silloin ajatellut että pokemonit voisivat olla kova juttu myös silloin, kun itsellään on lapsia.

1. ezpz Mini Mat ruokailualusta 2. Design Letters kids melamine cutlery -aterinsetti 3. Design Letters melamiininen M -kirjainmuki 4. Design Letters nokkamukin kansi 5. Design Letters posliini kulho 6. Brio palikkalaatikko 7. Fisher Price musiikkilelu virtahepo 8. Music Time marakassit 9. Tamburiini 10. Vaaleanpunainen päärynä helistin

Milja kun ei osaa vielä toiveita itse esittää, on äiti tehnyt pientä toivomuslistaa hänen puolesta. Meidän sormiruokailija tykkäisi varmasti värikkäästä ezpz Mini Mat silikonisesta ruokailualustasta. Lautaset, kulhot, sekä nokkamukitkin on toivomuslistalla, sillä meille ei vielä ole hirveästi näitä lastenastioita kertynyt. Toistaiseksi ei olla niitä hirveästi tarvitukaan, sillä ruoka on maistunut paremmalta suoraan syöttötuolin tarjottimelta syötynä. Pikku hiljaa voitaisiin kyllä ruveta treenaamaan näiden astioiden käyttöä, ja nämä Design Lettersin astiat on tällä hetkellä sellaisia jotka eniten miellyttää omaa silmää.
Brion palikkalaatikko voisi olla aika kova juttu just nyt, ja vaikka me vanhemmat ei niin välitettäisi vilkkuvista ja meteliä pitävistä leluista, niin Milja rakastaa niitä. Fisher Price:lla onkin niitä useampia erilaisia, kuten tämä ihana virtahepo. Lisäksi uskon että meidän pieni muusikko tykkäisi uusista helistimistä, omista marakasseista, sekä muista pienistä soittimista. Tällä hetkellä marakassin virkaa toimittaa äitin vitamiinipurkki, joka on Miljan mielestä maailman paras asia, koska siitä lähtee ravistellessa niin kiva ääni.
Vaatteita Miljalla on tällä hetkellä tarpeeksi, mutta ei haittaa vaikka niitäkin tulisi vähän isomissa koossa jemmaan. Pehmeät paketit ovat siis Miljallekin erittäin tervetulleita.


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, nämä siluettiverstaan aivan ihanat Metsäläiset rakennuspalikat! Pakkaukseen kuuluu 26 kappaletta eri muotoisia suomalaisesta männystä valmistettuja rakennuspalikoita, joihin on maalattu myrkyttömillä ja lapsiturvallisilla maaleilla erilaisia kuvia. Palikoiden yleisvärit ovat musta ja valkoinen (sopii siis hyvin sisustukseenkin), joiden lisäksi mä valitsisin näihin vaaleanpunaisen korostusvärin. Nämä on vain kertakaikkiaan niin ihastuttavan suloisia!

Itsehän olen toivonut tänä vuonna pelkästään villasukkia, kun ei oma aika ole riittänyt neulomiseen. Toivottavasti mäkin olen ollut tänä vuonna joulupukin mielestä super kiltti, ja aattona niitä villasukkia löytyisi meidän joulukuusen alta iso kasa.

3 kommenttia :

 1. Meilläkin 8,5 -kuukautisen pikkuneidin toivomuslistalla Design Letters -astioita. 😊 Ja tästä inspiroituneena taitaa listalle tulla vielä yksi toive lisää - nuo palikat on aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo palikat on aivan ihanat! Jos joulupukki ei niitä tuo, niin täytyy tilata ne viimeistään 1-vuotis syntymäpäivälahjaksi. ❤️

   Poista
 2. Jos Milja ei saa sitä Brion palikkalaatikkoa joululahjaksi niin voi saada meiltä sellaisen punaisen käytetyn.
  Tiita

  VastaaPoista

a penny for your thoughts