Kaksplus.fi


3. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen


Moikka tyypit! Joulu ja vuoden vaihtuminen on nyt taputeltu, ja me siivottiin kaikki joulukoristeetkin pois. Kämppä näyttää siitä syystä jotenkin kolkolta tällä hetkellä, ja mä olenkin selaillut kaikkea sisustuskrääsää yön pikkutunneille asti, sillä sitä krääsää meidän koti tuntuu just nyt kaipaavan.
Loppuvuoden pyhät on jotenkin aina niin uuvuttavia, vaikka yrittäisi ottaa rennommin. Siksi arki onkin ollut enemmän kuin tervetullut, ainakin meidän perheeseen.

Meidän joulu, tai oikeastaan koko joulukuu meni sairastellen. Jokainen ollaan oltu vuoron perään enemmän tai vähemmän flunssassa, ja nyt kun oma olo rupeaa taas olemaan voiton puolella, niin perheen pienin on jälleen kipeänä. Mieluusti olisin itse sairastanut vaikka toisenkin kuukauden putkeen, jos Milja olisi tämän välttänyt.

Tämän kuukauden blogihiljaisuuden aikana - nenää niistellessä ja lämmintä teetä juodessa, mä olen pohtinut paljon blogia sekä omaa esillä oloani ja lasten esille tuomista somessa. Olen jo melko pitkään miettinyt, että minkälaista linjaa mä haluan blogissani ja sosiaalisessa mediassa pitää. Kirjoittaminen ja amatöörimaisten kuvien ottaminen tuo edelleen ihan hirveästi mulle iloa, mutta esimerkiksi esikoista en halua somessa tuoda enää hirveästi esille. Blogissa olenkin pyrkinyt jättämään Sofian kuvat aivan minimiin, ja niin se tulee olemaan jatkossakin. Miljan kanssa sama juttu. Vauvan kasvaessa taaperoksi ja sitten uhmaikäiseksi, haluan tuoda häntäkin yhtä lailla vähemmän esille blogin puolella. Kuitenkin mä tykkään ja haluan jakaa lasten kuvia ja kuulumisia esimerkiksi ystävien ja sukulaisten kanssa. Miettimättä kuitenkaan joka ikinen kerta niin hirveän tarkkaan, että ketä muita siellä ruudun toisella puolella oikein on. Niinpä mä päädyin nyt ensi hätään siihen ratkaisuun, että loin blogille aivan oman instagram-tilin. Vanha tili muuttuu lähipäivinä yksityiseksi, mutta blogin nimeä kantava tili on avoin kaikille. Haluan jatkossa pitää oman henkilökohtaisen tilini täysin erillä kaikesta blogiin liittyvästä, sekä jakaa myös Sofian kuvia ja kuulumisia vapaammin. Tämä tuntui siksi kaikista luontevimmalta ratkaisulta nyt tähän hätään. Pistäkäähän siis myös @tunnetaifuuni seurantaan!

Moni varmasti pohtii, että millaista linjaa vedetään jatkossa sitten blogin suhteen? Niin pohdin minäkin, yhä edelleen. Toistaiseksi mennään samoilla eväillä kuin tähänkin asti. Yleistä löpinää arjesta sekä vanhemmuudesta, ja Miljan kasvua ainakin sinne vuoden ikään asti. Haluan myös panostaa enemmän resepteihin, kodin sisustamiseen, käsitöihin, DIY-juttuihin ja muihin itseäni kiinnostaviin asioihin enemmän täällä blogin(kin) puolella. Kunhan vain saadaan tämä arki rullaamaan ja ollaan kaikki taas terveitä, niin vuorokaudesta saattaisi taas riittää pari tuntia bloginkin päivittämiseen.

Mahtavaa ja onnellista alkanutta vuotta sekä viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

a penny for your thoughts